طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خانگی

بادمجان
هویج
فلفل دلمه
پیاز خرد شده
سیر خرد شده
سبزیجات خشک معطر (نعنا،خِنش،شوشاق،کمی ترخون و مرزه )
ادویه مخصوص ترشی
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر :

بادمجان ها رو شسته ته بادمجان را جدا میکنیم
شکمش و پاره کرده
وبعد سرکه و کمی اب گذاشته تا جوش بیاد وقتی بجوش امد بادمجان هارو ریخته در داخل سرکه
تا کمی پخته شود و بعد ابکش زده سه ساعت بمونه در هوای ازاد تا کاملا سرد بشه

تا بادمجان ها سرد شود مواد داخل شکمش رو اماده کرده
هویج و فلفل دلمه را نگینی خرد کرده
سیر و پیاز هم همینطور خرد کنید
همه را مخلوط کرده باهم با سبزیجات معطری ک نام برده شد
وقتی ک بادمجان ها سرد شدن مواد را داخل بادمجان ریخته ی فشار ب لبه باز شده بادمجان ها میدهیم تا کامل بسته بشه شکم بادمجان
وبعد در ظرف چیده
لاب لاش حبه سیر گذاشتم (ب دلخواه)
سرکه را ریخته رو سر بادمجان ها کامل پوشیده بشه از سرکه
در ظرف را محکم بسته ب مدت دو هفته بمونه .

منبع: jocook

بیان دیدگاه